Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Titta vad jag har fått

Det här kom i min brevlåda tidigare i veckan. Det är från "Min hemliga stickvän". Det fina handfärgade ullgarnet är uppnystat och har snart blivit en sjal/cape, så den ska ni få se i sjal-utmanings tråden. Ska bara göra kragen och blocka den först. Regia-garnet är så fint och vad det kommer att bli av det får ni se såsmåningom i sock/toffel-utmanings tråden.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Titta vad jag har fått | Handarbeten | Småprat om handarbeten

Kul att ni också tycker om mitt paket.

Hemlig stickvän är jättekul. Det är så roligt när det ligger ett paket i brevlådan.

Hemlig stickvän är något vi har på ett annat forum. Det innebär att de som vill vara med anmäler sig till den som håller i det hela. Hon delar sedan ut en vän till de som är med. Man får då hennes adress och önskelista, men man vet inte vem man själv ska få paket av. Sedan är det bara att shoppa loss, och det är riktigt skoj.Vi har det så att vi håller på i fyra månader, och man får en ny hemlig vän varje månad. Vi har en summa som nedre gräns som man måste hålla, men det blir oftast lite mer. Det är ju så roligt att glädja någon annan.Så här ser fördelning av paketen ut hos oss på pyssel.net:

• Paket nr 1 skall vara stickningsrelaterat/något som har med stickning att göra, dvs. garn, mönster, eller annat som finns på personens önskelista . Önskelistan kommer att tillsändas till er med varje PM om vilken vän du får. Värde ska vara ca 150:- Sista utskickningsdag: Sista september 2007• Paket nr 2 kan vara vad som helst. Kanske lite lyxigt godis i form av choklad, servetter, tvål, ljus, garn... Kika på önskelistan! Värde 80: -

Sista utskickningsdag: Sista oktober 2007• Paket nr 3 skall vara något du själv har gjort. Här är det fritt fram vid val av teknik, det behöver inte vara stickat. Det är en bra idé att redan nu överväga vad det skall vara. Storleken/värdet bestämmer man helt själv. Detta skall vara avsänt senast den. Sista utskickningsdag: Sista november 2007

• Paket nr 4, det sista i swappen som skall vara som nr 1.

Sista utskickningsdag: Sista december 2007Det finns många olika sätt som man kan göra det här på. Men alla är säkert lika roliga. :lol:


Visa artikel


Men oj vilken härlig färg!!Hemlig stickvän? Låter kul.......Hur får man det? Hur fungerar det?//Cina


Visa artikel


åhh vilka läckra färger va mysigt me såna presenter


Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N