Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Barntröja!

Jag vill sticka en tröja till mn 6 åriga dotter. Den ska vara enkel, eftersom jag inte är någon hejjare på detta med handarbete..ÄN! jhfg

Garnet jag vill använda är: Svarta Fårets Freja Lamè.
97% akryl
3% metall
50gr= 130m
stickor 4
20m/29v = 10cm

Någon som kan hjälpa mig med mönster?

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Barntröja! | Handarbeten | Efterlysning av mönster

Re: Barntröja!

Tack katjo 1! Men min utveckling på handarbete är stakt begränsat (milt sagt)

Och inte har det blivit någon tröja än av det garnet som jag sökte mönster för....Och nu är hon ett år äldre, så garnet räcker inte....Det får väl bli tossor eller sockar.....som vanligt när jag inte vet eller kan......Jag ska också få barnbarn..... I slutet av året. Mitt första barnbarn. Ska bli så roligt!


Visa artikel


Re: Barntröja!

Du verkar var duktig på stickning Jag gillar också att sticka Håller på med en bebis tröja till mitt blivande barnbarnha en skön kväll

katarina


Visa artikel


Re: Barntröja!

Tack Gullan!

Jättesnällt av dig att försöka hjälpa mig. Behöver mer hjälp... puss

De mönster du hittat är alldeles för svåra för mig.En enkel barntröja där garnet är effekten är vad jag söker. Det garnet jag vill köpa är inte så tjockt och med metalltråd i som glittrar lite fint.

Jag har ingen hjälp på att lösa mönstrens klurigheter, därför måste det vara enkel slätstickning.Om du tittar på min hemsida, så förstår du snart hur avancerad jag är på området.. garvarhttps://www.carinasvarld.se/Handarbete1.htmlHåller just nu på med den här....

https://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/file ... 26_low.pdfDen utan flätor.....//Cina


Visa artikel


Re: Barntröja!

Har du kollat https://www.garnstudio.com. Du kan söka på antal m/10 cm och jag gjorde en sökning :) Det är lite svårt att veta vad du är ute efter, men det finns massor av härliga mönster där. Dessutom gillar jag gratismönstren på https://www.knitty.com och https://www.berocco.com men de är på engelska och det kanske blir för mycket utmaning så här i början ;)

https://www.garnstudio.com/lang/se/visop ... 12&lang=se Den här gillar jag, de har stickat i bomullsgarn, så det borde väl fungera med garnet du hade.

Här är en "hoodie" https://www.garnstudio.com/lang/se/visop ... 18&lang=se uppstickad i chenille, men det borde fungera.Säg till om du vill ha fler tips, du får gärna specificera mer vad du är ute efter i modellen så söker jag gärna mönster!


Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N