Kategorier

  Kommentarer av Anette

Re: ruin till torp förvandlingen kan följas här

Men oj. Jag är jätteimpad här. Vilket jobb. Och så fint det blev. Det var ett nöje att få följa med under arbetets gång. Tack för det. Men hur har du burit dig åt? Det är så litet utanpå och stort inuti.Kram

Anette


Visa artikel


Verkligen fina grejor. Du är duktig. Jag har själv en golden så jag kommer att kika in där lite då och då.braaaAnette


Visa artikel


Hej Fifi!

Ser att du är nykomling. Välkommen hit. Din fråga kan jag inte svara på men jag avvaktar också svar. Vilken smart idé att sy hundbädd av lapptäcken. Vad fyller du den med? Jag hoppas du visar på bild hur den blev.

Lycka till

Anette


Visa artikel


Det hela verkar ha runnit ut i sanden. Ingen har sett någon mer mal så det var nog en enstaka, antar jag. Själv har jag varit där varje dag den här veckan och inte sett något. Klart vi håller ögonen öppna men det verkar lugnt.

Anette


Visa artikel


Då måste hon få avdrag på priset ifall hon måste kalla in Anticimex. Att kolla igenom allt är nästan omöjligt. Hur många nystan finns det inte där en mal kan gömma sig allra längst in? Fy, vilken mardröm. Jag väntar på att hon ska ringa mig så jag får veta. Hon skulle kontakta säljaren. Det var tur att jag såg det här före köpet.

Att det är mal är jag säker på för jag har själv haft mal för många år sen. Gammal ull låg kvar i kardorna i flera år, nere i källaren.

Jag håller er informerade om hur det går med affären. :wink:

Anette


Visa artikel


Absolut! Börjar man bara i god tid så slipper man den här hemska stressen som jag drabbats av. Min mage har helt klappat ihop och jag vill bara gråta. Precis så som det inte ska vara.

Jag har stickat klart pläden och kämpar med fransarna nu. Det måste bli klart ikväll om jag ska kunna pressa på den och slå in imorgon. Blir inte min son glad över sin julklapp så säger jag upp mig som mamma. :evil:

Hälsningar

Anette


Visa artikel


Hej Cina!

Jag har kardor som jag inte använder nu. Men jag vill inte sälja dem. Däremot kan du få låna dem om du vill. Jag har både slända och spinnrock men spinnrocken är lite svår och dyr att skicka på posten. :wink: Hör av dig om du inte får tag i några kardor.

Hälsningar

Anette


Visa artikel


Tack snälla du för den länken. Så mycket man kan göra. Och vilka fina grejor. Det ska jag prova på.

Anette


Visa artikel


Perfekt!!! Tack snälla!

puss

Anette


Visa artikel


Nu ser jag att jag skrev Schablom! Vilket härligt ord. "Det sa bara Shablom..."

:lol:

Anette


Visa artikel


Tack snälla du. Men det var inte riktigt sån jag tänkte mig. Mer en liten kvist med några bär och några blad. Jag har ritat själv men är inte riktigt nöjd.

Anette


Visa artikel


Jag var nyss ute med Bonzo och kollade högarna. Bonzo blev jätteglad och hoppade efter kvistarna jag tog. Men sen bestämde jag mig för att ta med sekatören och handskar och plocka på sista promenaden. (Inte bara min hund som kissar i de högarna) När jag la tillbaka kvistarna på högen så hoppad Bonzo rakt in i högen och skulle ta dem. Jag fick slita bort honom därifrån. Så senare ikväll får jag nog hjälp att ta hem dem :wink:

Men krävs det inte väldigt mycket kvistar? Jag orkar inte bära så många. Jag kanske ska nöja mej med lite grann och testa att fläta en korg eller så? Jo, det tror jag att jag gör.

Anette


Visa artikel


Äsch, jag glömde ju fråga var du bor, Oldwolfie. Bor du nära här så kan vi hämta tillsammans. Vi klär oss i mörka kläder och tar med varsin sekatör. Sen smyger vi ut :lol:

Anette


Visa artikel


Visst ska jag visa sen vad jag gjort. Frågan är bara hur jag ska hinna jobba halvtid nu när jag har så mycket att göra. :)

Jag har blivit godkänd så jag ska börja lägga in lite bilder här snart.

Anette


Visa artikel


Tack för välkomnandet. Jag gick med i går och skulle lägga upp en bild redan då men fick meddelandet att jag ska godkännas först. Så jag får avvakta lite. Men jag har lite smått & gott på min hemsida. Under Nannes design. Saker till salu.

http://nanneonline.se/nannesdesign/index.htm

Helt enkla saker där garnet får tala.

Hälsningar

Anette


Visa artikel


Tack för alla tips. Då ska jag plocka ikväll när jag går ut med hunden. Kan jag ha dem ligga på balkongen tro? Eller ska de torka? Jag lägger dem i källarförrådet, förresten. Så tar jag hand om dem i vår.

Anette


Visa artikel


Hej!

Vad är det för stickgarner?

Anette nit


Visa artikel


Tack Johanna!Då vet jag. Det är ett underbart garn. Jag har själv stickat en sjal i det garnet fast i terrakotta.

Hälsningar

Anette


Visa artikel


Johanna!

Vad är det för garn du visar på bild? Färgen är urläcker. Vad heter garnet, var har du köpt det och hur mycket kostar det?Anette


Visa artikel