Kategorier

  Kommentarer av solkatten

Här är de första blocken till KattKommando Syd och vänskapstäcket. Det finns fortfarande tid att göra egna block och skicka in för vi tar bort slutdatumet och syr täcken allt eftersom materialet kommer in.

solkatten

solkatten


Visa artikel


Passar perfekt.

Skulle gärna vilja ha den på Messenger, men hur får man dit den?


Visa artikel


Jättebra länkar, sysidan hade jag sen innan, men kanalen var ny.


Visa artikel


Jag tycker det tar alldeles för lång tid att sticka för hand, i alla fall för mig :-). Min syster har lärt sig sticka på maskin och i sommar ska hon gå en vecka på kurs i Dalarna, jag åker nog upp till henne i Stockholm för lite privatlektioner sen.Det är nu länge sedan jag stickade men kommer ihåg när jag tog upp det igen för länge sedan så stickade jag alla varven från rätsidan, hade alldels glömt bort att man vänder på arbetet och stickar aviga maskor. Tyckte det tog lite tid att komma in i det, men det var ju inte så konstigt :DJag är både vänster- och högerhänt därför blev det som det blev. Men jag tyckte det var ett bra sätt.


Visa artikel


Hej!Jag säljer mina mönster, tyger, knappar o.dyl. på Tradera. Tycker det är ett jättebra sätt att bli av med grejerna :-). Har ingen i min omgivning som har användning för dom heller. Sen är lite inkomst alltid uppskattat.Om ni vill ha hjälp eller har några frågor om att sälja på Internet så hjälper jag gärna till om jag kan.

Om det inte är förbjudit så gör jag gärna lite reklam för min auktioner.Hälsningar

Susanne Cederholm, solkatten

https://www.tradera.com/category/auction ... 0&sortby=6


Visa artikel