Kategorier

  Kommentarer av Anthems

Re: Vad har ni knåpat med idag?

Idag har jag varvat stickning av ett par tunna ullstrumpor, en babytröja och en sjal/halsduk. Jag hoppas de blir klara någon gång det här året, men det känns så långt borta såhär i början...

Alla saker är beställningar och då känner jag inte samma inspiration som när jag får göra fritt...


Visa artikel


Re: Vad har ni knåpat med idag?

Fortsätter med klänningen men jag kan inte förstå... Framstycket har tagit tre gånger så lång tid som bakstycket att göra, och jag har inte ens hunnit hälften.


Visa artikel


Re: Min första valpkull.

http://www.youtube.com/watch?v=OW_w0yPVBPMEn liten film på mina små...Nu är de dock 3 och en halv veckor.


Visa artikel


Re: Vad har ni knåpat med idag?

Jag har faktiskt haft lite tid och inspiration idag. Så jag satte igång med en överklänning, stickad, till en ettåring ungefär.

Inte för att jag har några ettåriga flickor i närheten, men det är snart jul och i affären där mitt handarbete säljs brukar det gå endel barnkläder...

Den blir pastellmintgrön.


Visa artikel


Re: hösten e här o nu e

Jo, hösten är här, men jag kommer inte ha tid att handarbeta så jättemycket förrän efter jul... Har fått min allra första egna valpkull och planerar att de ska få en sådan bra start på livet som möjligt. Alltså kommer jag inte ha så mycket tid över till handarbetet med både valpar och arbetet (webdesign).

Men, efter jul kommer förhoppningsvis tiden att finnas.


Visa artikel


Re: Mitt senast färdiga arbete......

Virkad elefant gjord i bomullsgarn...Anthems


Visa artikel


Re: GLAD PÅSK!!

Glad Påsk alla!


Visa artikel


Re: Mitt senast färdiga arbete......

Tusan, har ju gjort jättemycket senaste tiden, men de hann byta händer innan jag kom på tanken att fota allt... Jag måste skärpa mig. nää


Visa artikel


Re: Min tik har valpat!

Ledsen Cina, men jag håller mig till mina fjärilar... :oops:


Visa artikel


Re: Mitt senast färdiga arbete......

Taxmönstret jag har är urrivet ur en tidning. Allers 23-24/07. Man ska använda Järbogarn (soft cotton), så det kanske finns att beställa eller så hos järbo...Jag har en hög folk som river ut mönster de tror jag gillar ur tidningar åt mig. Jättesmidigt!


Visa artikel


Re: Får väl visa mina älsklingar då.....

Ok, mitt gäng... det får bli julkortet, för det var det senaste jag fotade av dem alla tre.

Anthems


Visa artikel


Re: Mitt senast färdiga arbete......

Hmm, mina senaste färdiga alster är faktiskt mjukisdjur... Ett gäng taxar...Anthems


Visa artikel


Re: Sjal-utmaning. Ni är väl med?

Ok ,jag gör väl ett försök.Som förberedelse till vintermarknaden vi har här hemma i februari gjorde jag en pälssjal. eller rättare, en sjal i pälsgarn. Jag har en ganska kall jacka, men med den här sjalen över blir man riktigt varm... JAg gjorde den utan vetskap om utmaningen, eftersom jag blev medlem idag, kan den få räknas i alla fall?Anthems


Visa artikel


Re: presentation av oss

Hej alla.

Är dagsfärsk här, sedan idag. Är sedan tidigare internetbekant med Cina och det var så jag hittade till er...Jag är en 1984, alltså i dagsläget 23 år, som fick handarbetet med blodet. Min mamma, mormor och farmors slogs om vem som skulle få lära mig vad i handarbetet.

Idag så stickar, virkar och broderar jag. Vävningen har fått vila då jag inte kan ha någon av de två vävstolarna här hemma.Jag är sådan som måste hålla på med händerna när jag sitter framför TV:n, annars måste jag äta, och jag tar hellre skavsår efter vasst garn på fingrarna än följderna av för mycket snask...Jag äger tre hundar (papillon) och även kennel, det är förresten därifrån mitt användarnamn kommer från. De tär bra storlek på hundar, de passar så bra i knät även när man handarbetar, de är inte ivägen.Mina handarbetade alster säljer jag i en liten affär här hemma (samhälle, 1 mil norr om polcirkeln) då släkten redan fått flera upplagor av strumpor, vantar, halsdukar osv och de vill inte ha mera.

Jag ligger i uppstart av ett webdesignföretag men jag kommer även ha med handarbetet i det och troligen ha en liten internetbutik med mina saker.Vill ni lära känna mig bättre så har jag en blogg på https://elven.nu eller om ni vill veta mer om min kennel: https://elven.nu.


Visa artikel