Kategorier

  Kommentarer av MiaMaria

Re: presentation av oss

Hejsan

Tack för välkomnandet

Jag är inte så jättebra på det här med datorer men jag skall försöka att lägga ut lite bilder. Jag vet inte heller om jag svarar på rätt ställe eller? Jag menar den här sidan är bara en presentation eller, men jag skall försöka att lära mig. Just nu håller jag på med ett stort arbete måste ha varit lätt febrig när jag köpte det, men det blir fint. En stor Beatrix Potter tavla i korsstygn. Har bestämt mig för att den skall vara färdig till Julius ett årsdag han är nio månader nu. Jag har också virkat ett varsitt babytäcke till våra pojkar och en varsin doptavla broderade jag med.Ha det bra

mvh

Maria


Visa artikel


Re: presentation av oss

Hejsan

Jag är en 34 årig tjej som älskar att handarbeta. Jag har också svårt att sitta framför tv:n utan att göra något. Jag har man och två små pojkar så nu för tiden blir det mest kvällarna man får utnyttja. Jag tycker mest om att brodera men också om att virka. Just nu är jag mamma ledig sedan skall jag arbetspröva med något. Jag har en hörselskada och tinnitus och har arbetat sju år som förskollärare men sedan gick det ej pga mitt handikapp. Jag tycker också om katter, vi har två stycken. Andra intressen är att läsa promenera baka och laga mat pyssla i hemmet och vara med min familj.

Tyvärr är inga utav mina vänner intreserade av handarbete så därför känndes det helt rätt att gå med på forumet. Ni får gärna ta kontakt med mig.

mvh

Maria


Visa artikel