Kategorier

  Kommentarer av Anna

Bollkudde

Det blir nog jättefint med vita snöbollar. Jag har till jul gjort röda och röd-vita mm. Jag har använt olika garn. Man kan använda allt möjligt garn, ull, sammett mm. Man kan även blanda olika färger och använda olika tjocklekar av garn, bara dom inte släpper färg. Garnrester är också bra. När man blandar olika garnfärger så blir det alltid spännande och se hur dom ser ut när dom är färdiga. Det tar ganska lång tid att göra en kudde, jag har inte tagit tid men en hel dag får man nog räkna med i början. Jobbigaste momenten är att knyta för man måste dra till så hårt att fingarna blir ganska ömma med blåsor mm, men plåster hjälper. Det är jättekul att göra dessa kuddar. Man kan göra egna design-kuddar som passar inredningen. Tack än en gång för mösterbeskrivningen. Det var lätt att göra dessa kuddar efter det.


Visa artikel


Bollkudde

Jag får det tyvärr inte att fungera. När jag har skrivit in mig i galleriet så väljer jag nr 3 (klicka här för att komma till handarbetskategorin. När jag gjort det så har jag kommit in in handarbetskategorin men jag är inte längre inskriven i galleriet. Jag hittar inte heller något ställe där det står uppload så att jag kan hämta min bild från min dator. Kan du hjälpa mig, steg för steg. Jag har försökt att göra som "för att infoga en bild i meddelandet", men jag får det inte att fungera.


Visa artikel


Infoga en bild???

Jag har försökt att infoga en bild i meddelandet men har inte lyckats. Jag har registrerat mig i Galleriet och skrivit in mig och det lyckades. När jag sedan valde nr 3, klicka här för att komma till handarbetskategorin så försvann min inskrivning. Jag skrev in mig på nytt och valde direkt uppload och samma sak här. Kan någon hjälpa mig. Hur lyckas jag infoga en bild i meddelandet???Om jag har förstått rätt så skall man först ladda upp bilden och bifoga den till galleriet och därifrån bifoga bilden till meddelandet, eller kan man bifoga bilden direkt i meddelandet?


Visa artikel


Bollkudde

Tack så hjärtligt för dina beskrivningar. Nu vet jag hur det skall gå till. Jag måste nu skaffa alla material, men så fort en bollkudde blir färdig så skickar jag en bild på det. Jag har länge letat efter beskrivning till bollkudde och så hittade jag den här klubben och redan nästan dag så fick jag svar.Ha det så bra och tack än en gång

:D


Visa artikel


Bollkudde

Tack så hemskt mycket för ditt svar, det var snabbt. :lol: Det vore jättebra om du kunde rita lite hur det skall vara. Speciellt bollarna tycker jag verkar knepiga. Man brukar ju göra sådana här bollar runt en pappskiva men här gör man på ett annat sätt, vore jätte bra om du kunde rita eller beskriva lite mer, även om bottenarbetet.


Visa artikel