Det här är Nilsson

Absolut världsmästare på att fånga möss o råttor o allt som överhuvudtaget rör sej.Han är egentligen vänlig om man bortser från att han är en mördare o terrorist , han torterar dom stackars mössen så dom skriker och det tycker jag är förfärligt ,då kallar jag honom för Saddam.

Han delar gärna sitt byte med mej.En gång hade han fångat en liten söt mullsork ,jag fick tag i mullsorken som fortfarande va oskadd o stoppade ner den i sitt mullsorkshål , men Saddam stoppade ner sin tass ända ner till tasshålan o fällde ut sina sylvassa klor o slet upp den stackars sorken så den flög iväg , tog den i munnen o sprang snabbt undan där jag nte kunde få tag i sorken .

Resignerat gick jag till hamocken o tänkte att ja ja naturen är grym ,jag kan ju inte göra nåt åt det.

Det gick inte alltför lång stund så kom Nilsson (Saddam) med en egen sork till mej som han la framför mina fötter o sa

Här får du en egen mus matte , den första ville jag ha själv men nu kan du ta den här.

Han hade till o med dödat den åt mej.Så ni förstår att jag kan ju inte vara förbannad på honom,Dessutom så ser han till att jag varje morgon har en mus på trappan , när vi är på landet.Han vill ju gärna hjälpa till med försörjningen.

Han kan ju inte rå för at han är den han är men medge att naturen är grym , det vore ju bra mycket trevligare om dom dödade bytet direkt men de e visst nånslags ensym som gör köttet gott om man leker med det först ???