Idag har jag ätit lunch ute.Jag hade inget att plocka i så jag plockade rakt ner i maggen . Vem kan motstå en sådan lunch. Gratis va de ju o gående bord förståss.Bordsskicket va de inte så noga med heller bara att sleva i sej munfull,Jag tror att jag åt minst en halvliter blåbär ,o några deciliter smultron ,sen gick jag rapande vidare o fyllde skjortärmen med kantareller (ja jag hade ju inget att plocka i så skjortärmen fick duga) så middagen är såklart självklar , det kommer att bli smörstekta kantareller på rostat bröd , Både själen o kroppen får som balsam i sej ,nu blev det lite lustigt ordval men jag KÄNNER balsamet stryka sej både i o på hela mej.

När jag kom hem va de bara att strippa av sej alla kläder o kolla att ingen läskig typ försöker att äta mej till lunch.........ormen i paradiset är inte orm det är fästingen BLLLÄÄÄÄÄHHHHHHH ,,,

Nå jag behöver väl inte tala om att de e hög tid att ni tar en sväng ut i skafferiet.............körsbären e också klara ska ta o plocka några till efterätten senare,,,, ;O)

 

 

jag förminskade dom så ni inte börjar dregla på tangentbordet ;O)