Våren är så hjärtskärande grön , de e synd att de är så svårt att fånga just precis den där skiftningen i skiraste grönt som JAG ser.

Men vi har väl alla vårt eget sätt att ta in de där ljuva frächa nya.Att stå under en hängbjörk o titta ut o förnimma dedär underbara ögonblicken som inte stannar så länge.Våren o med den tiden virvlar fram o för att få hänga med om blott för en sekund så gäller det att stanna upp....................o...................stå stilla en stund.

Släppa hammaren o krattan , lägga sej ner i gräset , o så flyta bort i tonerna av vindens sus o fågelkvitter,det är nu dom sjunger som vackrast snart har dom inte tid att sjunga för då har dom näbbarna fulla av maskar o annat ätbart till de nykläckta.

Jag har några bon under kontroll , blåmesen ligger i det ena o i ett annat bo ligger en koltrast o ruvar. Holkarna hos mej på kullen bebos av allamöjliga typer jag har inte riktigt hunnit kolla upp vilka de är ännu , men Svartvita flugsnapparen är iallafall i en holk o så talgoxen m fru i en annan. Så det knallar på o nu e de nattpromenad ,månne vi möter igelkotten,nåja vi får se

Ta till vara på tiden den kommer inte tillbaka ,