Idag har vi den 10 April det har snöat i två dagar snön har lagt sej på marken o det låter då man går på den, snön faller fortfarande då jag tar min laptop under armen o knallar ut till stallet.Det är dimma det känns lite kulet o lite sorgmodigt, lustigt det där med dimma,, men jag undrar om det finns någon som känner en sprittande lust o glädje då dimman sänker sej som ett vått täcke över oss alla, eller om vi alla känner likadant inte glädje men ett svårmod o en känsla av att vad som helst kan hända,magi skräck hemliga möten, olagligheter, saker kan ju dölja sej i dimman o oftast så skrämmer dom, eller kanske e de så att enhörningarna kan komma galopperande därifrån kanske döljer dimman alla sagoväsen så att vi aldrig ska vara säkra på vad det va vi såg.Visst dansar ju älvorna oftast iklädda dimslöjor eller är det månne så att dom bara dansar i morgondagg. Jag vet inte säkert

Nå nog om dimman som ligger därute som ett stort grått väsen , jag sitter ju här inne i stallet o här är ingen dimma o tittar jag mot fönstret så ar natten svart som vanligt katterna springer omkring ovanför mej på höskullen eller så är det nåt spöke som tassar där, vad vet jag ? inte tänker jag gå upp o kolla iallafall inte nu, igår då jag va upp så fanns där inget så jag e lugn.

Precis som hon med den stora stora magen är lugn hon trampar lite tungt o äter hö, jag tror att hon börjar tycka att de e dags nu, va ? har jag sagt det förut jo det har jag nog.

Ja jag låter väl natten gå o så får vi se hur det blir nu har jag satt dagen till lördag då blir det ett fint väder att föda föl i hoppas att hon också tycker det om de nu är så att stona kan känna av oväder o hålla inne fölningen så borde hon gilla lördagen då det är lovat vackert väder eller hur ?

Förresten så vore jag ju dum om jag åkte hem i snökaoset so varit på vägarna enligt rapporter på nyheterna så även om hon fölar inatt så åker jag inte hem förrän snön e borta så det så-

Ja dagens bild va från början en flisa av en träbit o i dimman kan man ju drömma sej bort till sommarens överflöd av färg o surr,fjärilen du klickade på för o komma hit är gjord av en bild på en av gårdens tuppar,,,alltså fantasin flödar i dimman o det kan bli som vanligt ,,,,,,,,,,vasomhelst ;O)