Till vänster står den vackra Maxine som får oss att vara uppe på nätterna,hon ska nämligen föla vilken dag som helst o vi vakar o vakar för att se att allt går rätt till då det nya fölet kommer till världen.

Jag visar inte hennes mage här utan bara hennes vackra orientaliska blick.Vi som vakar tar varje rörelse på natten som ett säkert tecken på att NU e de dags.Natten som varit så la hon sej ner flera gånger o travade runt runt i spiltan o man såg tydliga värkar,så va det ett par timmar,som gjorde att vi alla satt där vakna , men lugnade ner sej vid morgontimmarna o allt är nu lugnt o hon står därute i hagen o tänker låta oss vaka några nätter till så vi fortsätter att sova i skift.

Det kommer rapporter o bilder då det finns nåt nytt att berätta.

Till höger har vi bebisen 3år gammal Sessan heter hon,hon undrar väldigt över varför vi sitter där bakom rutan i dörren till sadelkammaren på nätterna o hon försöker öppna dörren med handtaget o lyckas faktiskt nästan,en företagsam liten tottohäst.

Till vänster står den nya inackorderingen Tatcha,ett mycket vänligt sto som kom hit på foder häromdagen, hon ska eventuellt betäckas så då blir det ett föl även nästa år även om Maxine får vila då.

Tatcha har bara varit här några dagar men kommer ändå glatt då man ropar på henne så hon verkar vara trygg o hon verkar gilla omgivningen, man blir ju lite rörd då hon kommer glatt gallopperande trots att vi inte hunnit bekanta oss med varandra, förresten så snarkade hon när hon sov ,rogivande på natten då man sitter där i stallet o hör hästarnas snusande andning o tuggande, man hiner tänka många tankar o hamnar i en kontemplativ stämmning i nattens ensamhet. Alla borde få sitta i ett stall nån gång då o då bara för att komma i kontakt med sitt innersta.

Ja så har vi då den sovande skönheten till höger, alla som har sett min site vet ju att detta är det vackra barnbarnet aaaaaJohannes.

Om honom säger jag som den stolta mormodern jag är , som vanligt ÅÅÅHHH så underbart skön han är ljuvlig att vila ögonen på, härlig då han smackar en blöt puss på en o underbar då han stapplande går mellan oss på sina första trevande steg. En envis vaken smart liten pojk det är han

Tror någon att jag e partisk men de kan ni väl inte mena hmmmmm..........

Nåja detta va en rapport från en stolt mormor , det kommer naturligtvis mera en annan dag.