Nu vill jag att våren ska vara här NU GENAST, ja jag vet att den kommer precis i sin egen takt men det är just den här tiden som jag verkligen känner att de e dags . Jag börjar rota efter alla insamlade frön , o jag måste ta mej i kragen för att inte bara sätta igång o så dom ,det är ju för tidigt än,Men snart så

Idag o ett par dagar i veckan som varit har jag hört fiskmåsar. Det är en fågellåt som man inte tänker på att den varit borta men nu e dom här igen o det gläder mej .

Jag drömde en dröm att jag skrev med penna på ett papper, framtiden, skrev jag men det bleknade o försvann så fort o jag fick hela tiden fylla i bokstäverna så att dom inte skulle försvinna helt, Jag vaknade o kände att framtiden är nu o de e bara att hålla i den så att man inte tappar bort den håll i o förverkliga , se till att saker händer som man vill fyll i bokstäverna så att dom inte flyter bort i intet, Det är väl det jag säger hela tiden LEV NU, framtiden vet du inget om .

Och en annan sak som hände idag min adressbok kom tillbaka den har varit borta sen före jul , o plötsligt ligger den där framför mina ögon , den hade lagt sej i ett fotoalbum o nu håller jag på o scannar BILDER BILDER ,tur va det ,Nu ska jag överföra adresserna i min NYA tomma adressbok :O)

Snart e de dags att ta ut båten o ro till klippan o mysa

TILLBAKA