Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Min stolthet

symaskin Jag kan inte säga att min starkaste handarbets-ådra ligger i att sy på maskin, men en sak, som jag slet mig blodig på, med maskin var min studentklänning.
Jag sydde först en i lakan, som blev svärmande lik en brudklänning eftersom lakanstyget inte var så tungt. det blev en puffefekt på den och den blev dubbelt så bred som den verkliga klänningen.
Arbetet med det silkiga, men betydligt tjockare och tyngre tyget (minns inte just nu vad det kallades) visade sig vara betydligt mycket svårare. De partierna jag inte behövt nåla på lakanet visade sig måsta nålas var 2:a centimeter och jag fick ta det så sakta, så sakta. Men det gjorde ju också att jag kollade allt flera gånger innan jag satte igång. Jag ville ju inte göra fel och sitta och sprätta timmars arbete. Jag behövde faktiskt inte sprätta något... :)

Och här är resultatet, dock med en st hund i vägen.

Min stolthet

Jag var en av de få som sydde min balklänning helt själv, men jag tycker att det gjorde att jag minns studenten med mer stolthet och värme...

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Min stolthet | Handarbeten | Småprat om handarbeten

Re: Min stolthet

Vad vacker du är i klänningen!!Det är väl Elven som sitter i knät?//Cina


Visa artikel


Re: Min stolthet

Men, vilken fin klänning du gjorde. Fast det är inte bara klänningen som är fin på bilden det är både du och hunden också.

Det arbetet kan du verkligen vara stolt över. Så klart att studenten blev extra minnesvärd med en så vacker och handgjord klänning. Du blev ju verkligen unik med en egen sydd klänning.

Bra gjort.


Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N