Av: jean1
Ämne: Reklam för ryttartorget! :-) m.m.
Läste just svaren på mitt inlägg om att Magica är hemma.
Kul att så många följt den historien. Tack för alla tummar och tår!

Såg också att min mamma (oldwolfie) fått hit lite läsare från sin hemsida, hon har ju skrivit i sin dagbok dag för dag om vakandet, fölningen + lite annat om livet på landet här i skåne och mycket mycket mer...
Där har flera följt både vakandet och sedan sjukhusvistelsen. Jag och Magica tackar också för den supporten och är helt säker på att det bidragit till hennes snabba tillfrisknande.
Hon är för övrigt helt sjövild! Maxine har fullt sjå med att hålla sej undan när hon drar sina repor i boxen... Det är mycket bocksprång och jämfotahopp upp i luften med följande bakutsparkar, rena capriolerna!
Ska se om jag kan få ut dom enliten stund idag och då kanske fota lite med min tyvärr rätt dåliga digitalkamera. (så kan ni jämföra med dom andra Bigglesbäbisarna. Min är naturligtvis snyggast! :-))

Kram sålänge, Jeanette

och så länken till mammas hemsida för dom som vill läsa lite mer om vakandet och fölningen skrivet av en tvångshästintresserad mamma ;-)


Idag när jag åkte till kullen så va dessa tranor på hela fältet,jag vet att bilderna inte e så bra men dom e ju så otroligt blyga dessa långbenta trumpethöns.

Glad blir man av dom iallafall o dom här tänker inte åka till Hornbergasjön o häcka eller var dom andra tranorna åker ?? dom här tänker häcka i den delen av sjön här som dom gjort de senaste 8 10 åren,Jag kommer inte ihåg exact då jag såg första tranparet här men unger fär så länge har dom gillat mina trakter.Så nu är det häger trana sångsvan bäver mårdhund lo vildsvin apollofjäril fiskgjuse havsörn med flera som gillar bygden

Jag skulle egenligen bara åka o köpa lite blomjord o dammsugarpåsar o så vittja björken på den sav som runnit till sen igår,O såklart läsa av regnmätaren som bara visade fjuttiga två millimeter,men det hade iallafall kommit vatten i mina regntunnor så att jag kan börja utplantering av diverse blomster,så härligt att det kom regn för alla som vill tända brasor till valborg.

Ja så ser ni att Magica e hemma o pigg som jeanette skrivit på ryttartorget,gissa om jag e lycklig för det.

Magica o jag har nu stygn som ska tas ungefär samtidigt o nuförtiden syr dom inte ett stygn i taget utan knyter i början av öppningen o syr ungefär som man fållar en gardin o så knut igen på slutet,så när dom ska tas så gäller det att ta ett ordentligt tag o sedan dra