Av: jean1
Ämne: Bilder på Magica

--------------------------------------------------------------------------------

I dag fick dom komma ut en stund för första gången.
Jag höll Maxan en stund först medans Magica tog allt vidare rundor runt henne. Hon verkade ha koll på staketet så jag släppte även Maxan.

Full spruta runt i lilla hagen!
Hon rör sej lätt och med höga benlyft. Det är rätt häftigt att dom är så duktiga på att springa runt, tvärnita, vända och sen järnet åt andra hållet.
Nu är hon ju 11 dagar och det är första gången som hon är ute.
När det lugnat ner sej så gick jag in och mockade rent deras box medans Jonte (makens son) höll koll på att dom skötte sej där ute.

Sen när dom skulle in igen så var det värre.... Maxine hade inte en tanke på att komma in, har ju för 17 stått inne över en vecka!! Glöm det matte!

Insåg snabbt att springa och jaga det går aldrig, och havre brukar hon inte bry sej ett skvatt om ifall hon är på det humöret. Men jag tänkte att fölet är kanske nyfiket...
Inte ett dugg - hon sprang bara efter mamma.....

Så in och hämta spett och två stolpar och lite tråd!
Jag gjorde helt enkelt en liten fålla (fälla, tycker nog Maxine) vid grinden som jag snabbt lyckades fösa in dom i.
HA HA HA!!! Jag är inte snabb, men fortfarande mycket smartare!

Tills i morgon ska jag göra en liiiiten hage i hagen så det inte blir så svårfångat igen, för jag tror inte hon går på fållan en gång till...
Magica ska ju inte vara ute så länge nu i på ett par veckor och hänga med i maxans tempo tror jag int är så bra när man opererat magen. Så imorgon är det jag som stolpar ny fölsjukhage!

Jeanette

bilder från dotra med en dålig kamera men ni kan se hur hon skuttar den lilla o läsa lite hur det va igår

ser bra ut eller hur :o)