Kategorier

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Dina Favoriter"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

behöver lite hjälp med min virkning!

hej! får jag väl säga först, eftersom jag är ny här :)
som mitt användarnamn avslöjar heter jag Johanna, bor i södra Småland och har precis börjat med stickning o virkning igen efter ett par års uppehåll...
nu till problemet...Håller på med en sjal som ska bli rätt stor, men redan nu i början har jag kört fast... :? såhär står det i beskrivningen för det varvet: 5 lm= 1 st+ 2 lm, 1 st i 1:a st (2 lm, 1 st) 8 ggr. 2 lm, 3st i lmb (2 lm, 1 st) 9 ggr, 2 lm, 1 st i kantb.
varvet efter det: 5 lm (1 st, 2 lm) 9 ggr. 3 st, 3 lm, 1 st i mittst. 3 lm, 3 st, 2lm 1st i 1:a st (2 lm, 1 st) 8 ggr, 2 lm, 1 st i kantb.

mitt problem är att på alla föregående varv ska man också i början på varje varv lägga till 5 lm, 1 st i 1:a st.. men vad betyder likamed tecknet i det sammanhanget..? och, vad innebär det när någonting står inom parantes? som i det andra varvet jag har skrivit, 5 lm (1st, 2 lm) 9 ggr.. eh? jag är helt borta, får det inte att gå ihop...
det första varvet som är beskrivit tror jag att det betyder att man virkar 2 lm, 1 st, sedan 2 lm, 3st och återigen 2 lm, 1 st 9 gånger?

men det är nog det andra varvet jag har mest problem med... :oops: hoppas ni förstår vad jag undrar över, och att ni kan hjälpa till! :)

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N